Síguenos F Y T I T R

La meteorologia dificulta la celebració de Sant Antoni

En molts casos es van haver de suspendre actes, i en alguns, pocs, es van mantenir tot i el fred i les ràfegues

As Castell, l’activitat de Sant Antoni es va traslladar a la carpa de l’Esplanada. Allà es van fer activitats infantils, la torrada i la revetlla amb el grup Blue Moon | Gemma Andreu

El vent va dificultar ahir el desenvolupament normal de les activitats previstes al diferents pobles de l'Illa per Sant Antoni. En molts casos es van haver de suspendre actes, i en alguns, pocs, es van mantenir tot i el fred i les ràfegues que van predominar tota la jornada.

A Maó es van suspendre tots els actes previstos, tant el matí, amb la representació de «La conquesta gegant», com el capvespre, amb la torrada i la revetlla al Claustre del Carme; i a Alaior es van cancel·lar els foguerons encara que no les torrades i les ballades populars. A Sant Lluís també es va suspendre tot, tant ahir com avui (la única incògnita era la beneïda d'animals, a les 10.30 hores), i a Ferreries no es va fer el correfoc dels Myotragus Dimonis de Ferreries. As Mercadal i Fornells es van mantenir les torrades tot i el fred, i as Castell es va traslladar tota l'activitat a la carpa instal·lada a l'Esplanada.

Lo más visto