Síguenos F Y T I T R

L’Ajuntament de Ciutadella s’adhereix al centenari del Centre Catequístic Sant Miquel

Amb una placa instal.lada a la façana de l’església

D'esquerra a dreta: Les regidores Maria Antònia Taltavull (PP) i Noemí Camps (PSOE), el president del Centre Catequístic Sant Miquel, Rafel Enrich; l’alcaldessa Joana Gomila (PSM); el bisbe de Menorca, Francesc Conesa; el regidor Jaume Anglada (cs) i el prevere Joan Camps.

|

L’Ajuntament de Ciutadella s’ha adherit al centenari del Centre Catequístic de Sant Miquel amb una placa commemorativa d’aquesta efemèride, instal.lada a la façana de l’església.

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa Joana Gomila (PSM); el bisbe de Menorca, Francesc Conesa; el president del Centre Catequístic Sant Miquel, Rafel Enrich; el prevere Joan Camps, responsable del culte a l’església i consiliari del centre; i els regidors Noemí Camps (PSOE), primera tinent d’alcaldia; Maria Antònia Taltavull, del Partit Popular; i Jaume Anglada, de Ciudadanos.

Amb ocasió de la cloenda dels actes i activitats d’aquest aniverari, que va coincidir amb la festivitat litúrgica del sant -aquest dimarts 29 d’octubre-, la placa ha estat descoberta per l’alcaldessa, Joana Gomila. Ha destacat la importància del centre en els darrers cents anys de la ciutat i les iniciatives impulsades en diferents àmbits socials, pastorals i culturals, molt especialment la vessat docent i la tasca educativa duita a terme.

El text de la placa, que ha quedat instal·lada a la façana de l’església, diu el següent: «L’Ajuntament de Ciutadella, al Centre Catequístic de Sant Miquel, en el seu centenari i en reconeixement a la gran obra educativa en valors per a la joventut del municipi».

Lo más visto