Síguenos F Y T I T R

Powertrip presenta el seu primer cd a l'Ars Café de Maó

El grup estrenarà en directe el "Monkey off my back" amb un concert el proper dia 14

Raquel Marqués
Maó
S'apropa un dels moments més esperats per Powertrip. El grup d'Alaior presentarà el seu primer disc a l'escenari de l'Ars Café de Maó el proper dia 14 a partir de les 23.30 hores. Un concert en què estrenaran el directe de "Monkey off my back" i que per obrir boca comptarà amb l'actuació en solitari del ciutadellenc Francesc Casasnovas, "Siscu es Moix".

Per a l'ocasió, Josep Vinent (bateria), Salva Llabrés (baix), Pedro Sánchez (veu, guitarra elèctrica, guitarra acústica i cors) i Tony Olmedo (guitarra elèctrica, baix i guitarra acústica) sonaran el cd sencer i alguns extres especials. La formació avançà a "Culturàlia" el passat gener tots els detalls d'aquest nou treball discogràfic. "Monkey off my back" inclou les composicions de Pedro Sánchez (lletres i melodies) i Tony Olmedo (arranjaments), de ritmes contundents que recorden algrungedels anys noranta, amb bases dels setanta, però que en realitat construeixen una línia de pura essència rockera.

Enregistrament
Enregistrat a La Nave, a Ciutadella, entre novembre de 2008 i gener de 2009, per José Miguel Allès, el compacte ha estat mesclat i masteritzat per Omar Gisbert als estudis Magrana a Eivissa. La fotografia d'una portada impactant i ben original arriba de la mà de Nati i Luis Torra, mentre que Nardo Ferrer s'ha encarregat del disseny gràfic.

"Monkey off my back" és la conseqüència directe d'una maqueta gravada l'any passat. Un projecte amb el que com a músics tots els membres s'identifiquen més. De trajectòria curta, però intensa, l'evolució de la formació ha estat clara per la maduresa dels seus temes i uns arranjaments que han anat a més. "Together we stand", "The butterflies caress her skin", "Down on my knees", "People like you" o "S.L.S." són una mostra dels deu temes que composen el disc. El dia del concert es podrà adquirir a la mateixa sala cada cd a un preu de 10 euros, o camisetes del grup per 5 euros.

Després dels concerts de presentació a Menorca, Powertrip té la idea de sortir a tocar fora, a Mallorca, Barcelona, Eivissa o Saragossa per tal d'exportar la seva passió artística i defugir de l'estancament al que tot músic s'arrisca projectant-se sols a l'Illa.

10.000 visites a Myspace
A l'àmbit de les noves tecnologies, elmyspacedel grup ja ha superat les 10.000 visites. Un portal que permet al públic escoltar gratuïtament les cançons del disc, a més de consultar la seva galeria de fotos, vídeos i més informació relacionada amb la trajectòria dels Powertrip.

www.myspace.com/powertriptheband

Lo más visto