Síguenos F Y T I T R
Sant Antoni 2017

Foc i flames als carrers d’Alaior

Els Myotragus Dimonis de Ferreries van escalfar l’ambient amb els seus malabars

Els dimonis van estar acompanyats pels membres de la batucada de Ferreries. Junts van recórrer els carrers del centre fins a Sa Plaça, on va acabar l’espectacle. | Josep Bagur Gomila

|

A Alaior van trobar un mètode per combatre el fred d'aquests dies. Va ser de la mà dels dimonis i la batucada, amb un cercavila que va recórrer els carrers del poble amb el foc com a gran protagonista.

L'Ajuntament d'Alaior va organitzar aquesta activitat, amb la col·laboració dels dimonis i la batucada de Ferreries, els grups Myotragus i Retrò, que van anar deixant ritme i calor al seu pas.

El recorregut va començar a la Plaça Nova, i van baixar cap al centre pel carrer Menor, fins a Sa Plaça, amb els dimonis fent exercicis de malabars, sempre amb el foc com a gran aliat.

En el cercavila hi van prendre part dimonis petits i grans, i van comptar amb la col·laboració dels veïns, que els acompanyaren, uns durant el recorregut i d'altres contemplant l'espectacle des dels portals. Després de prop d'una hora, els darrers moments de la festa van ser a Sa Plaça.

Lo más visto