Síguenos F Y T I T R
Carnaval 2019

Vídues sense pardal ni béns

En Camestortes reparteix les seves riqueses per fer un poc de justícia social i castiga els que abusen del poder

El seguici fúnebre va començar a l’Ajuntament i es va dirigir al Teatre Principal, el qual es va omplir de famílies | Javier Coll

|

En Camestortes va tenir temps d?expressar les seves darreres voluntats per repartir com va poder les seves bondats. I fou en Tòfol el notari qui, al Teatre Principal, va llegir el testament, després del seguici fúnebre pels carrers de Maó.

Els polítics, locals, nacionals i estrangers, van ser els primers a ser citats, just després de les vídues, a qui el difunt deixà tot just el record del seu pardal. Després de concedir a Donald Trump, personatge sense seny, «un any sencer de feina i vida dura, avam si així canvia de parer», en Camestortes apuntà cap «al duel electoral» que hi haurà a l?Ajuntament entre Àgueda Reynés i Conxa Juanola. I «els hi deix un bon regal: un gran pacte i un aval, per fer un partit feminista i derrocar n?Abascal». I a Héctor Pons, «el cap de llista» i també «guitarrista», just li tocà un «tint avantvanguardista» per passar del groc del Va Gros al vermell socialista.

Lo más visto