Síguenos F Y T I T R
Sant Joan 2019

Aquest divendres es reparteix amb "Es Diari" el pòster de les festes de Sant Joan 2019

Cartell de les festes de Sant Joan 2019, obra de Sergi Garcia | Sergi Garcia

|

A menys d’un mes per l’inici de la gran festa de Ciutadella i de tota l’illa, «Es Diari», amb el patrocini d’Endesa, repartirà amb l’edició d'aquest divendres el pòster de les festes de Sant Joan 2019 que enguany té una clara dedicació a les dones.

La imatge captada pel nostre fotògraf Sergi Garcia està plena de significat perquè correspon a la mà i a una part del braó de la dona de Santi Cortés, s’homo des Be. Neus Andreu porta un tatuatge amb la creu de Sant Joan a l’alçada d’aquesta part de la seva extremitat.

El fotògraf es va fixar en el detall i se li va ocórrer fer-li una foto amb el floc de l’anyell. La imatge, nítida i acolorida, és d’una gran bellesa més enllà del seu significat santjoaner.

Sergi Garcia ha destacat que la fotografia esdevé un petit homenatge a les dones «que senten tant la festa que fins i tot es tatuen, sempre fent feina a l’ombra i tan poc reconegudes».

El pòster de Sant Joan 2019 de «Es Diari» es distribuirà a partir d'aquest divendres de forma gratuïta, amb la compra del diari, i es repartirà de franc a tots els subscriptors de Ciutadella.

Lo más visto