Síguenos F Y T I T R

El Maó+Flors es concentra as Freginal

Els dies 5 i 6 de juny les flors tornaran a ser les protagonistes de la ciutat

Membres de la corporació, ahir, amb representants d’entitats participants en l’edició d’enguany del Maó+Flors.

|

Els dies 5 i 6 de juny es celebrarà una nova edició de Maó+Flors, una iniciativa que enguany concentrarà la major part dels muntatges florals al parc des Freginal. A més, com a novetat, el dissabte, entre les 21 i les 23.30 hores es podran veure aquests muntatges amb una il·luminació especial.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol allargar els horaris per poder veure aquests elements, amb la intenció d’ajudar, també, a dinamitzar l’activitat social dels establiments del centre de la ciutat.

L’edició 2021 es va presentar ahir al parc des Freginal, amb la presència del batle, Héctor Pons, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, el regidor Dinamització Econòmica, José Manuel García, i el representant de la Colla de Geganters de Maó i dels voluntaris que participen en la decoració de la ciutat.

Pel que fa al concurs de mostradors de Maó+Flors, enguany hi participaran quaranta establiments, que decoraran els seus locals amb motius florals i que ompliran de colors les botigues i comerços de la ciutat. Així mateix, a banda de les principals construccions florals que s’ubicaran al parc, també es decoraran diferents espais de Maó, especialment aquells carrers de l’entorn del parc, com s’Arravaleta, el carrer Nou, la Costa de sa Plaça i el carrer de l’Àngel. Es poden consultar la resta d’ubicacions al fulletó informatiu.

Per als més petits, els Geganters de Maó organitzaran una gimcana. Tindrà lloc dissabte, es desenvoluparà en diferents places i miradors i comptarà amb la presència dels gegants de la ciutat, els quals no faran passacarrers.

Pel que fa a la resta d’horaris del Maó+Flors, la iniciativa es desenvoluparà durant tot el dissabte, fins a les 23.30 hores, i diumenge, fins a les 18 hores.

José Manuel Garcia destacà «la bona acollida dels establiments locals que segueixen participant en aquesta iniciativa, que té la voluntat, també, de crear una activitat social que ajudi a dinamitzar els establiments de la ciutat». I Conxa Juanola explicà la voluntat de dinamitzar Es Freginal, un «dels espais verds més importants del municipi».

Lo más visto