Síguenos F Y T I T R
Navidad 2021

L’ambient nadalenc i la música donen color als carrers de Menorca

El bisbe Francesc Conesa beneeix el betlem del pati de Cal Bisbe | Bisbat de Menorca

|

Les poblacions de l’Illa segueixen vivint l’ambient nadalenc, amb la realització aquest dimecres de diferentes propostes culturals i d’oci que s’han vist condicionades per les mesures sanitàries a causa de la pandèmia de la covid-19.

Aquest dijous, a Maó, es celebrarà al Claustre del Carme un taller familiar de sabons nadalencs amb Carolina Carreras (11 h), a més del mercat creatiu (10.30 h) que tancarà a les 21 hores, mentre que en el mateix espai el capvespre hi haurà altres propostes, com la visita del carter del rei Melcior per recollir les cartes dels fillets (de 17 a 19.30 h) i un taller de galetes per l’arbre de Nadal (18 h). A més, l’església de Santa Maria, acollirà el cant de la Sibil·la (20 h), amb Maria Camps (soprano), Tomé Olives (orgue), Vicent García (trompeta) i la Capella Davídica de la catedral dirigida per Katia Moll.

A Sant Lluís, els alumnes de l’EMEA oferiran unes cançons de Nadal (17 h) mentre s’espera l’arribada del Pare Noel, amb la Colla de Gegants del poble i la Banda de Música d’Alaior.

Lo más visto