Síguenos F Y T I T R

El carnaval temàtic musical omple d’ambient els carrers del centre de Ciutadella

Un carnestoltes amb força ritme reuneix cents de persones gaudint de l’única proposta que hi ha aquests dies a la població

El centre de Ciutadella es va omplir d’ambient carnavaler, amb centenars de persones passejant i gaudint de l’ambientació musical que s’ha instal·lat enguany en aquest carnaval temàtic | Josep Bagur Gomila

|

El carnaval temàtic de Ciutadella va demostrar aquest divendres que la gent té ganes de divertir-se i que aprofita qualsevol oportunitat per sortir al carrer i passar-s’ho bé. És el que es va veure, centenars de persones transitant pels carrers del centre amb disfresses de tota mena, moltes, seguint el tema triat per enguany.

La música és la temàtica. A partir d’aquí, imaginació al poder. Uns van optar per adequar les seves vestimentes a la proposta, altres van preferir altres motius. Però era igual, en realitat l’important era gaudir de la vetllada.

L’ambientació que es pot veure aquests dies inclou força elements diferents, tots ells relacionats, de qualque manera, amb el món de la música, des d’un radiocasset i notes musicals de colors penjades a ses Voltes, a un reproductor de discos compactes a la plaça de la Catedral, passant per uns auriculars gegants a la placeta de la Impremta des Racó.

No falten els photocalls, on molts es van fotografiar com si fossin les mateixes Spice Girls o, també, com a protagonista de la portada de la revista «Super pop», en una edició especial carnavalera on els Ja t’ho diré estrenaven «Un ram de locura» i Maria Àngels Gornès era entrevistada.

A la placeta des Be, l’anyell esculpit per Matías Quetglas va quedar camuflat per un porc rosat i enorme. És la referència als Pink Floyd i els seus discs més famosos.

Gran animació

Des del capvespre, les anades i vingudes de disfressats va ser constant. Primer van sortir els més petits, contents de poder gaudir d’aquest capvespre divertit. I a mesura que va avançar el dia, van començar a sortir els més majors, constatant aquestes ganes de fer festa.

Pel que fa a les mesures preventives contra la covid, hi va haver de tot, gent que les va tenir en compte, però molta que no. Els més conscients van integrar les mascaretes en les seves disfresses.

Lo más visto