Síguenos F Y T I T R

Tradicional trobada de Sant Jordi dels Escoltes de Menorca

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Sa Vinyeta, Ciutadella, la reunió de l’escoltisme menorquí, en honor al seu patró

Les agrupacions es reuneixen de nou aquest cap de setmana | E.M.

|

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Sa Vinyeta, Ciutadella, la trobada de l’escoltisme menorquí, seguint la tradició, en honor al seu patró, Sant Jordi. En aquesta edició està organitzatda per l’Agrupament Escolta Sant Antoni Maria Claret, de Ciutadella, i reunirà a unes 150 persones, entre infants, joves, caps i responsables participants.

Sota el fil conductor de la cooperació, i amb el lema aquest any «Ajuntam forces per superar-nos», infants i joves dels diferents agrupaments escoltes de l’Illa es trobaran, dissabte, a la plaça dels Pins de Ciutadella, per dirigir-se, des d’aquí, fins a la plaça de la Catedral, allà on es farà l’acte de benvinguda. Tot seguit, les diferents agrupacions posaran rumb cap a Sa Vinyeta, on muntaran les tendes. A la nit, tindrà lloc la vetllada, on cada agrupament ha preparat una part d’aquest moment de la celebració.

Jocs i reflexió

La jornada de diumenge estarà dedicada a diferents jocs cooperatius i també hi haurà temps per a la reflexió i la celebració eucarística. La trobada finalitzarà amb l’acte de cloenda i el repartiment en aquest moment dels records del cap de setmana. El comiat el posarà, seguint la tradició, el cant, com sempre amb el component emotiu, de l’«hora dels adéus».

Lo más visto