Síguenos F Y T I T R
Carnaval 2024 en Menorca

Ciutadella es converteix en un gran bosc

El Carnaval temàtic de Ponent aconsegueix un bon èxit amb el seu homenatge característic al medi ambient

Unes 240 persones participaren en la rua de Ciutadella. | Katerina Pu

| Ciutadella |

«Que els arbres no t’impedeixin veure el bosc», van haver de pensar ahir a Ciutadella. Unes 240 persones van contribuir a fer que la ciutat de Ponent es pogués vestir amb les seves millors gales.

Tota la ciutat es va convertir en una recreació  dels espais verds molt exacta i d’allò més autèntica i original. La natura estava representada a cadascuna de les carrosses i comparses participants en el Carnaval ciutadellenc. «Hi havia una vegada», «Ruta 2024», «El llibre de la selva», «Festa al bosc», «Quin formiguer» i «El bosc encantat» van ser les sis comparses participants.

Tot i que la majoria han estat possibles gràcies a les iniciatives de diversos grups d’amics, algunes d’elles estaven formades per algunes de les agrupacions i entitats socials que donen identitat al poble, com serien els casos dels clubs parroquials Sant Esteve i Sant Rafel o l’Apima del CEI Xipell i el Punt Jove.

A les 17.30 va donar principi la rua i els carrers de Ciutadella van esdevenir una gran passarel·la en què es lluïen excursionistes, éssers encantats com els gnoms o formigues que s’emportaven el menjar dels mateixos excursionistes.

Gran qualitat

Amb aquest alt nivell per part de tots, al jurat se li va fer difícil triar un guanyador del concurs a millor disfressa. Per això va necessitar l’ajuda del vot popular, obert des del principi a la pàgina web de l’Ajuntament.

Així doncs, «Guardiana del bosc» va guanyar el premi a la millor disfressa individual, mentre que «Llibre de la selva» ho va fer en la categoria de comparses, seguit de «Festa al bosc» i «El bosc encantat».

Lo más visto