Síguenos F Y T I T R
Sant Joan 2024

L'inèdit espectacle a Menorca que complementarà els focs artificials per Sant Joanet

Es podrà veure a la plaça des Born devers les 23.30 hores, quan hagi acabat el concert que clausurarà les festes de Ciutadella

Es dibuixaran al cel de Ciutadella diferents figures durant uns 10 minuts.

| Ciutadella |

Espectacle original i inèdit a Menorca, el que tindrà lloc a Ciutadella el dia de Sant Joanet, el 25 de juny, com a cloenda de les festes, i que complementarà els tradicionals focs artificials.

La festa de clausura de Sant Joan se celebrarà com els darrers anys a la plaça des Born, on a partir de les 20 hores un concert infantil, a càrrec del grup Pinyeta Pinyol, amenitzarà el final de festes. Després, devers les 22 hores, pujaran a l'escenari el grup migjorner, Binigaus Band.

Un cop acabat el concert tindrà lloc la gran novetat d'enguany, un espectacle amb drons il·luminarà el cel de Ciutadella. L'Ajuntament ha contractat a una empresa que realitza espectacles nocturns amb drons, que oferirà un muntatge amb 150 drons il·luminats i que, de forma coordinada i amb música d'acompanyament, dibuixaran al cel diferents figures durant uns 10 minuts. Els drons s'enlairaran i aterraran des de l'aparcament de Dalt sa Quintana i volaran per la zona de sa Vinyeta, i es podran veure des de la plaça des Born i el passeig marítim.

Després de l'espectacle de drons, al voltant de les 23.45 hores es llançaran els tradicionals focs d'artifici que posaran punt final a tots els actes festius de Sant Joan 2024.

Lo más visto