Síguenos F Y T I T R

Gran èxit del Lago October Festival de Cala en Bosc

Avalanx va fer vibrar a tothom

|

La cinquena edició del Lago October Festival s’ha tancat a Cala en Bosc amb una participació, per gaudir del programa esportiu, cultural i gastronòmic de l’esdeveniment.

El mal temps de dissabte va obligar a cancel·lar l’October Trail quan s’havien disputat dues hores d’una cursa amb 1.900 inscrits. Per sort, després la meteorologia va permetre completar la resta d’activitats previstes, arribant a reunir unes 5.000 persones segons l’organització.

Paco Gil va posar la música també per a tancar el festival

Dies intensos

El programa va començar divendres, amb la recepció oficial, xerrades del campió del món de parapent, Horacio Llorens, i del campió d’Espanya de windsurf, Curro Manchón, a més d’una exhibició hípica i un espectacle aeri de Llorens i Nico Aubert, subcampió del món. La nit    va acabar amb el show de l’humorista Andreu Casanova i la música de dos DJ.

La pluja de dissabte dematí va alterar el programa, cancel·lant la trail i endarrerint l’inici de les altres activitats. Finalment, però, es van poder disputar les proves de tennis platja, windsurf, windfoil, kayak o stand up paddle.

El capvespre es van lliurar els trofeus amb la presència d’autoritats locals, insulars i autonòmiques, acompanyant els responsables del Lago Resort Menorca, empresa organitzadora de l’esdeveniment.

Per acabar, la banda menorquina Avalantx i Paco Pil, van ser els encarregats de posar el punt final a un cap de setmana ben animat.

Lo más visto