Síguenos F Y T I T R
Cartas del lector

Contractació transparent

Davant les greus acusacions de la diputada del PP Misericordia Sugrañes en relació la contractació de Margarita Cases com a coordinadora d'infermeria dels equips d'Atenció Primària, des de la direcció de l'Àrea de Salut de Menorca volem deixar clar el següent.

El procés de selecció va ser públic, obert i transparent, seguint les passes estipulades per cobrir qualsevol lloc de feina de coordinació d'Atenció Primària. A la convocatòria es van presentar tres persones i el gerent va ratificar la proposta de selecció que va fer Direcció d'Infermeria, tenint en compte el currículum i la qualificació professionals dels aspirants. Val a dir, també, que la retribució mensual de la feina de coordinació és equivalent al seu sou com infermera al Centre de Salut de Dalt Sant Joan a Maó.

La Sra. Sugrañes menteix, i ho fa intencionadament, quan vol fer creure a l'opinió pública, des de la tribuna del Parlament, que la designació de la coordinadora d'infermeria de Primària ha estat una decisió arbitrària. Lamentam, a més, que les seves acusacions afectin directament a la dignitat de les persones, qüestionant la seva formació, vàlua professional i la capacitat per a desenvolupar les funcions de coordinació entre tots els centres de salut; tasques de gestió de Qualitat; i col·laboració en la creació i implementació de programes de salut que li han estat encarregades.

Antoni Gómez Arbona, Gerent de l'Àrea de Salut de Menorca
Barbara Duque, Directora Infermeria Àrea de Salut de Menorca

Lo más visto