Síguenos F Y T I T R
Fets quotidians

Bruses de moda

|

Una broma o un somriure pot ajudar a millorar qualsevol moment. L'altre dia, li va tocar a la meva brusa, blau marí i de mànigues transparents. Se't veu sexy però no vulgar, em dèiem, tan serveix per a una ocasió especial com per caminar per l'oficina. Endinsada en ajudar a distendre, vaig recordar les funcionalitats de la roba, combinable amb els texans, d'ús fàcil, que s'adapta sense estrènyer, que ni escalfa ni refreda.

La camisa és comparable a la moda del canvi i la claredat. Tot va molt de presa i malauradament el sistema – en totes les seves formes- ho fa a poc a poc i massa vegades amb el pas canviat. La legislació, les institucions, els partits, els càrrecs... prediquen portals de transparència que no deixen de ser una blonda. Pots consultar retribucions o dades patrimonials, que ja es feien públiques en els plenaris del cartipàs i al final de la legislatura. Els cotillaires xalen amb el currículum i l'agenda. Del primer, hem vist com –fins i tot- edulcoren les titulacions. La Llei volia apropar l'administració de manera clara i ha inventat dietaris que s'engreixen, amb feina permanent del propi gabinet o amb reunions externes.

El resultat, és unallenceria personalitzadaque ressalta tot allò que s'ha de veure, i dissimula amb unefecte reductorles formesmés pronunciades. Convindria, per tant, no barrejar nitideses. Aquest és un tema de valors. Si va de tela, aconseguir la participació seria lasubjecció perfecte.

Lo más visto