Atletisme /// Campionat d'Espanya de pista coberta

Rafel Quintana es classifica desè al 3.000 de Sant Sebastià

Quintana. Imatge retrospectiva de l?atleta d?Alaior amb la samarreta del Futbol Club Barcelona

S.G. Maó
L'atleta Alaiorenc Rafel Quintana (Metalnox-Calvià) no va quedar gaire satisfet de la seva participació a la prova dels 3.000 metres que es va celebrar ahir dintre dels Campionats d'Espanya d'Atletisme en pista coberta que se disputen a Sant Sebastià. Quintana va fer la desena posició amb un tempos de 8.30. "M'he quedat sense benzina a la darrera volta. He començat bé la primera, amb un temps de 2.43. A la segona he baixat una mica, amb 2.47, però després m'han fallat les forces", comentava ahir el corredor.

La prova va estar liderada per Elbendir (Alcobendas), amb 8.10, Martos (EAMJ), 8.12 i Mateo 8.14. Ara la propera prova de Quintana és el Campionat d'Espanya de Cross, a Albacete.