Síguenos F Y T I T R

Torna el Torneig de Glosa

La setena edició es celebrarà el pròxim dissabte 26 de novembre as Migjorn Gran

El VI Torneig de Glosa es va celebrar fa tres anys as Migjorn Gran.

|

Es Migjorn Gran acollirà el pròxim dia 26 de novembre la setena edició del Torneig de Glosa, una iniciativa de l’associació Soca de Mots que presideix la glosadora i sonadora Annabel Villalonga en què el jurat és el públic assistent. Anna Miquel Bono serà la presentadora del torneig i Tomeu Fus serà l’encarregat d’exposar les proves als participants. «El torneig està pensat per a 24 glosadors, de moment hi ha inscrits 16 de Menorca i 2 de Mallorca. Està obert a tots aquells que vulguin participar», assegura Villalonga.

El VII Torneig de Glosa segueix amb la mateixa estructura de les edicions anteriors, després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia de la covid-19, amb un itinerari per diferents locals i bars del poble en els quals s’aniran plantejant proves eliminatòries entre els diferents grups de glosadors. Aquest itinerari començarà a les 12 del migdia amb un glosat-vermut al bar Sa Plaça, que és el punt de trobada per als participants i aficionats i que donarà pas a les 16.30 a l’inici de la competició.

En aquesta hora començarà a Cas Jubilats la fase eliminatòria itinerant que seguirà a les 18 hores al Bar sa Branca, on seguiran participant només 16 glosadors, i a les 19 hores al Bar Peri, sempre en horaris aproximats, per acabar al Saló Verd municipal, on els millors glosadors de la competició es veuran les cares a la fase final a partir de les 20 hores. El guanyador de la setena edició del Torneig de Glosa serà guardonat amb unes avarques dissenyades per a l’ocasió per l’empresa migjornera MIBO que col·labora amb aquests torneig juntament amb els jubilats i els bars abans mencionats.

Lo más visto