Síguenos F Y T I T R

Tres ballarines duen el ‘Pedra Viva’ a la murada de Ciutadella

És la primera vegada que el festival ofereix un espectacle de forma gratuïta, en un espai inèdit com el port

«Geure(R)a», un espectacle que fusiona dansa vertical, poesia, projeccions i música

|

La segona cita del Festival Pedra Viva arriba aquest dijous a un escenari inèdit, les murades del port de Ciutadella, de la mà de «Geure(R)a», un espectacle que fusiona dansa vertical, poesia, projeccions i música.

Aquesta és una col·laboració entre el festival i el Teatre des Born, que mira de contribuir al diàleg entre diferents llenguatges artístics, amb una proposta que guarda l’essència de l’experimentació i la investigació creativa que enriqueix el ‘Pedra Viva’.

«Geure(R)a» desafia l’espectador i desperta un imaginari al voltant de la naturalesa. Ho fa, mitjançant una coreografia suspesa a l’aire, enriquida amb la música de Juantxo Zeberio, els versos de Toti Martínez i les projeccions animades de Paco Gramaje. És així que la naturalesa se situa al centre i es recuperen les històries que ens hi apropen, creant un espai de presa de consciència, en què es proposa tornar a una relació sana amb ella.

El Festival Pedra Viva ofereix per primera vegada un espectacle gratuït, i ho fa en un espai com les majestuoses murades del port antic, perquè esdevengui una trobada entre les diferents disciplines artístiques i el públic, amb els artistes ‘jugant’ amb la plasticitat dels murs. Serà a partir de les 22 hores.

Activitat complementària

Aquesta proposta esdevé complementària d’una altra que es farà abans, a les 20.30 hores al Teatre des Born. Allà, la companyia Explica Dansa presentarà «Tra, tra, tra, tradició, transmissió, traïció», una performance pedagògica, entre la conferència i l’espectacle, perfecta per endinsar el públic en el llenguatge de la dansa i tenir eines per a gaudir-la més plenament. Posant la mirada en la dansa tradicional, Toni Jodar treballa un tríptic que defineix el lloc que ocupa, avui, la tradició.

Lo más visto